KILROY Sweden

KILROY - Säljare till vår gruppavdelning i Stockholm

OM KILROY

KILROY är en resebyrå som specialiserar sig på skräddarsydda resor och koncept för ungdomar i olika livsstadier. Vi tror att resor gjorda med eftertanke har en stark positiv inverkan på dig och din omvärld. Därför är vi stolta över att kunna ge våra resenärer personliga råd och skräddarsydda reseförslag – The KILROY Way.

Vårat kontor i centrala Stockholm utgör hjärtat i vår verksamhet. Vi erbjuder dig en ung och levande arbetsplats där vi alla trivs med att arbeta i en inspirerande, dynamisk och internationell miljö. Följ med oss på resan mot att skapa en bättre värld (yes, vi siktar högt!). We believe in the power of travel!

KILROY Sverige arbetar med privata resor och äventyr, studier utomlands samt resor för grupper, skolor, föreningar och företag.

KILROYs historia går tillbaka till 1946 då studentorganisationer tog nya initiativ till att resa. Vi är idag marknadsledare i Belgien, Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige, Nederländerna och Storbritannien. KILROY ingår i en koncern som till 100% ägs av KILROY International A/S med huvudkontor i Köpenhamn, Danmark. Koncernen sysselsätter mer än 400 anställda och omsatte 1,4 miljarder danska kronor 2023, över de 5 varumärkena BENNS, ISIC, Jysk rejsebureau, KILROY och Winberg Travel.

 

Om rollen

I Stockholm expanderar vi vår gruppreseavdelning och letar därför efter dig som vill vara en del av vårat team. På gruppavdelningen fokuserar vi främst på utbildningssektorn med studie- och klassresor. Som säljare på gruppavdelningen bidrar du till att säkra en god kundupplevelse. Det betyder att du förutom reseplaneringen också hjälper kunden med frågor hela vägen fram till avresa samt följer upp när de kommit hem. Våra kunder är främst grund- och gymnasieskolor, föreningar och diverse företag. Resmålen för den här kundgruppen är framförallt inom Europa men vi arbetar med resor hela världen.

Vi på KILROY lägger stor vikt vid personlig utveckling och det är viktigt att du vill göra den resan tillsammans med oss!

 

Om dig

•    För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att skapa förtroendefyllda och långvariga kundrelationer. 
•    Avtalstolkning och kommunikation är viktiga delar av det dagliga arbetet, du bör därför vara trygg i både formellt och informellt språk. Eftersom vi är en internationell organisation sker detta till stor del på engelska. 
•    Du trivs med ansvar och har förmågan att metodiskt driva en process från början till slut.
•    Du är redo att ta dig an många olika arbetsuppgifter och trivs i en miljö med säljmål och deadlines.
•    Vi arbetar i många system och du bör ha lätt för att lära dig nya digitala verktyg.
•    Vi ser gärna att du är resvan och har ett fortsatt intresse av att utforska världen!

 

Har du tidigare erfarenhet från resebranschen är det meriterande.

 

Vi erbjuder dig:

•    Passionerade och drivna kollegor i en dynamisk, ung och internationell arbetsmiljö
•    Ett meningsfullt jobb – där "Power of travel" är vår ledstjärna
•    Konkurrenskraftig lön, pension och sjukvårdsförsäkring samt andra förmåner, bland annat för resor
•    Sociala aktiviteter både på och utanför arbetstid!

 

Om rekryteringsprocessen

Om du tror att det här är ett jobb för dig är du välkommen att ladda upp din ansökan med personligt brev och CV här. Har du frågor om tjänsten? Tveka då inte att kontakta Oscar Klockhoff på oskl@kilroy.se.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande från mitten av augusti. Startdatum enligt överenskommelse. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansættelsesform Prøveansættelse
Arbejdstid Fuldtid
Startdato Höst 2024
Løn Grundlön och bonus
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 100%
By Stockholm
Region Stockholms län
Land Sverige
Referencenummer 2024/24
Kontakt
  • Oscar Klockhoff
Publiceret 28.06.2024
Sidste ansøgningsdag 09.08.2024
Send ansøgning

Dele links

Tilbage til Ledige stillinger