Brinner du för att upptäcka världen?

Drömmer om att jobba på ett ungt och internationellt företag och är en stjärna på försäljning och kundservice? Då är du välkommen att ansöka om praktikplats hos oss på KILROY!

Vi tar emot praktikanter som studerar till resekonsult, eller annan relevant utbildning för yrket, som drömmer om en karriär inom KILROY. Vi går löpande igenom spontanansökningar, så om du tycker att det finns en match mellan dig och KILROY får du gärna ladda upp ditt CV och ett personlig brev där du berättar lite om din reserfarenhet!

Du kan läsa mer om vad det innebär att jobba som resesäljare hos oss på KILROY nedan.

Som praktikant hos oss får du lära dig grunderna i jobbet som resesäljare. Du får utbildning i externa och interna system och har stor möjlighet att påverka dina arbetsupgifter. Det finns alltid utrymme för att hantera egna kundkontakter!

 

 

Om KILROY

KILROY är en resebyrå som specialiserar sig på skräddarsydda resor och koncept för ungdomar i sina olika livsstadier, vare sig det handlar om att studera utomlands eller ge sig ut på sitt första backpackingäventyr. Vi designar äventyr där meningsfulla upplevelser och hållbarhet står i fokus, vilket för oss innebär att resa lokalt, långsamt, ha tid för reflektion och självklart ha kul längs vägen. Vi tror att resor har en stark positiv inverkan på dig och din omvärld. Därför är vi stolta över att kunna ge våra resenärer personliga råd som är baserade på våra egna reseupplevelser skräddarsydda reseförslag.

Vår centralt belägna butik utgör hjärtat i vår verksamhet. Vi erbjuder dig en ung och levande arbetsplats där vi alla är riktiga resnördar som trivs med att arbeta i en inspirerande, dymanisk och internationell miljö. Följ med oss på resan mot att skapa en bättre värld (yes, vi siktar högt!); Vi tror på kraften i att resa!

Rollen som reserådgivare på KILROY

Som reserådgivare är din primära uppgift att ge riktigt grym service till våra kunder och förverkliga deras drömmar – The KILROY Way!

Att brinna för resor är givetvis en förutsättning, men du behöver också trivas med att jobba med försäljning där alla jobbar mot en gemensam budget och individuella försäljningsmål.

Vad vi kan erbjuda dig

Passionerade och drivna kollegor i en dynamisk, ung och internationell arbetsmiljö.

Ett meningsfullt jobb – där "Power of travel" är vår ledstjärna och där vi ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas i form av ett gediget onboarding-program och kontinuerlig utveckling.

 

Om du känner dig träffad –tveka inte ladda upp en spontanansökan och CV.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Dele links


Log på og send uopfordret ansøgning

Tilbage til Ledige stillinger