Do you believe in the power of travel?

 

Drømmer du om at arbejde i en ung, dynamisk og international virksomhed? Har du en passion for at rejse og for salg og kundeservice? Så er det måske dig vi leder efter!

Lidt om KILROY

KILROY er et rejsebureau, som er eksperter i at skræddersy fantastiske og unikke rejser til den unge målgruppe. Uanset hvilket stadie i livet man er på og hvad enten, der er tale om en studietur, en jordomrejse eller at studere i udlandet, er dét at rejse, meget mere end at forlade sit hjem og ”time off”.

Vores rejser bygger på meningsfulde oplevelser og bæredygtige alternativer og med fokus på at møde verden, dens befolkning og forskellige kulturer. Og på ”slow travelling”, tid til refleksion og til at have det sjovt! Vores erfaring fortæller os, at de erfaringer og oplevelser man får på en rejse, er medvirkende til at ændre os og verden til det bedre.

Vores egen passion for at rejse er dyb, og vi sætter en ære i, at dele ud af vores personlige erfaringer og oplevelser og på at gøre vores bedste for at hjælpe rejsende ud, for at udforske verden.

Vores centralt beliggende butikker fungerer som centrum for vores aktiviteter. Vi tilbyder en ung og dynamisk arbejdsplads, hvor vi alle – uanset rolle – har passionen for at rejse til fælles.

Tag med os på vores rejse, hvor vi skaber fremtidens verdensborgere! We believe in the power of travel!

Om jobbet som rejsekonsulent

Den primære opgave som rejsekonsulent er, gennem salg af rejser og fremragende kundeservice, at få vores kunders rejsedrømme til at gå i opfyldelse. The KILROY Way.

Passion for at rejse er en forudsætning, men det er samtidig vigtigt at man er komfortabel med, at jobbet er et salgsjob, hvor alle rejsekonsulenter arbejder med individuelle mål.

Profiler vi typisk leder efter

Vi har høje forventninger til dig – ligesom du skal have til os! Vi tror på ”high expectations – high support”.

Foruden en passion for at rejse, er profilen vi leder efter service minded, udadvendt, målrettet og hviler i, at jobbet er et salgsjob. Med de fedeste produkter på hylden!

At du har en solid rejseerfaring med dig i ryksækken og gerne af forskellig varighed og fra flere forskellige kontinenter vægter også højt. Har du mod på at dele ud af disse erfaringer, i  forbindelse med forskellige event, er det yderligere et plus.

Sidst, men ikke mindst, skal du have lyst til at lære og udvikle dig – og med en støt opadgående kurve.

Hvad vi tilbyder dig

Passionerede og engagerede kollegaer i et ungt, uformelt og internationalt miljø.

Et meningsfuldt job, hvor “Power of travel” er i højsædet og hvor vi balancerer hvad vi forventer af dig, med det du kan forvente af os, i form af et struktureret og intensivt Onboarding forløb og kontinuerlig udvikling.

Samtidig er vi et ungt, energisk og inkluderende Team, og der er et stort fokus på sociale aktiviteter.

Hvad gør jeg herfra? 

KILROY rekrutterer ikke på nuværende tidspunkt, men vi tager altid gerne imod uopfordrede ansøgninger! Og gennemgår altid disse i forbindelse med at vi rekrutterer. Så hvis du mener, der er et match mellem dig, jobbet og KILROY, så send en uopfordret ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

 

 

Share links


Log in and send an open application

Return to job vacancies