Do you believe in the power of travel?

Drømmer du om å jobbe i et ungt og internasjonalt selskap? Har du en lidenskap for reiser, salg- og kundeservice? Ja, da er det kanskje deg vi ser etter! Selv om vi ikke har noen ledige stillinger akkurat nå, så er vi alltid interessert i dedikerte og talentfulle medarbeidere som deler vårt engasjement for spennende reiser rundt om i verden.

Når det dukker opp en ledig stilling går vi alltid gjennom de åpne søknadene som er sendt inn. Dersom du mener at du hadde vært en god match for rollen som er beskrevet kort nedenfor bør du laste opp en søknad og CV!

Hvem er vi? 

KILROY er et reisebyrå som spesialiserer seg på skreddersydde reiser tilrettelagt for unge mennesker og deres livsfaser, enten de er elever på studieturer, studenter i internasjonal utdanning eller friår og backpacking. Våre reiser er basert på meningsfylte opplevelser og bærekraftige alternativer med nøkkelelementer som å reise lokalt, reise langt og langsomt med selvrefleksjon og moro. En KILROY-tur er ikke bare en ferie, det er en opplevelse. Med våre reiser skaper vi rom for å se nye steder, nye mennesker og få nye perspektiver. Vi tror reiser kan ha en dyp positiv innvirkning på deg og vår verden.

Kontoret vårt ligger sentralt og fungerer som hjertet av våre aktiviteter. Vi tilbyr en ung og levende arbeidsplass, hvor vi deler lidenskapen for å reise i et inspirerende, internasjonalt miljø. Bli med oss ​​på vår reise mot å bygge sanne verdensborgere og fred i galaksen (that’s right!); We believe in the power of travel!  

 Om jobben som reiserådgiver

Som reiserådgiver er din primære rolle å levere enestående kundeservice og få våre kunders drømmer til å gå i oppfyllelse-  The KILROY Way!

Å være lidenskapelig opptatt av å reise er en forutsetning, men du må også være komfortabel med at jobben er en salgsjobb hvor alle har et individuelt salgsbudsjett og mål.

 

Kandidater vi vanligvis ser etter

Vi har høye forventninger til deg – akkurat som du burde ha til oss! Vi ser på dette som «høye forventninger – høy støtte».

I tillegg til å ha en egen lidenskap for reise, er kandidatene vi vanligvis ser etter serviceinnstilte, utadvendte, ambisiøse, målorienterte og bevisste på at jobben er en salgsjobb der du selger de kuleste produktene!

At du kan bidra med solide reiseopplevelser, gjerne fra ulike kontinenter, og at du er villig til å dele disse opplevelsene ved ulike arrangementer og anledninger, rangerer også høyt.

Til slutt bør du være ivrig etter å lære og utvikle deg. I denne jobben er det en bratt læringskurve.

Hva vi kan tilby

Lidenskapelige og drevne kollegaer i et levende, ungt og internasjonalt arbeidsmiljø

En meningsfull jobb – der «The Power of Travel» er i front, og der vi støtter våre forventninger til deg med hva du kan forvente av oss i form av et intensivt onboarding-program og kontinuerlig utvikling.

Som en gjeng med unge voksne på arbeidsplassen kan du også forvente mye sosiale aktiviteter både innenfor og utenfor arbeidstiden.

Hvis dette høres ut som noe for deg – last opp søknad og CV.

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

 

Share links


Log in and send an open application

Return to job vacancies