Brinner du för att upptäcka världen? 

Om du drömmer om att jobba på ett ungt och internationellt företag och är en stjärna på försäljning och kundservice, då borde du söka jobb hos oss på KILROY! Även om vi inte rekryterar aktivt just nu, letar vi alltid efter engagerade och begåvade medarbetare som delar vår passion för att resa.

Vid rekryteringar går vi alltid igenom alla spontana ansökningar som har kommit in till oss, så om du tycker att det finns en matchning mellan dig och rollen, vilket beskrivs kortfattat nedan, får du gärna ladda upp ditt CV och göra en spontanansökan!

 

Om KILROY

KILROY är en resebyrå som specialiserar sig på skräddarsydda resor och koncept för ungdomar i sina olika livsstadier, vare sig det handlar om att studera utomlands eller ge sig ut på sitt första backpackingäventyr. Vi designar äventyr där meningsfulla upplevelser och hållbarhet står i fokus, vilket för oss innebär att resa lokalt, långsamt, ha tid för reflektion och självklart ha kul längs vägen. Vi tror att resor har en stark positiv inverkan på dig och din omvärld. Därför är vi stolta över att kunna ge våra resenärer personliga råd som är baserade på våra egna reseupplevelser skräddarsydda reseförslag.

Vår centralt belägna butik utgör hjärtat i vår verksamhet. Vi erbjuder dig en ung och levande arbetsplats där vi alla är riktiga resnördar som trivs med att arbeta i en inspirerande, dymanisk och internationell miljö. Följ med oss på resan mot att skapa en bättre värld (yes, vi siktar högt!); Vi tror på kraften i att resa!

Rollen som reserådgivare på KILROY

Som reserådgivare är din primära uppgift att ge riktigt grym service till våra kunder och förverkliga deras drömmar – The KILROY Way!

Att brinna för resor är givetvis en förutsättning, men du behöver också trivas med att jobba med försäljning där alla jobbar mot en gemensam budget och individuella försäljningsmål.

Detta letar vi efter!

Vi har höga förväntningar på dig – vilket du även ska ha på oss! Vi brukar beskriva det som ”höga förväntningar – mycket support”.

Förutom din passion för att resa, är profilerna vi vanligtvis söker efter serviceinriktade, utåtriktade, ambitiösa och målinriktade personligheter som är trygga med att arbeta i en säljroll, med riktigt coola produkter!

Att du har gedigen reseerfarenhet, gärna från olika kontinenter och att du är villig att dela med dig av dessa upplevelser vid olika event värderas också högt.

Sist men inte minst bör du vara nyfiken och sugen på att lära dig nya saker och utvecklas i din roll!

Vad vi kan erbjuda dig

Passionerade och drivna kollegor i en dynamisk, ung och internationell arbetsmiljö.

Ett meningsfullt jobb – där "Power of travel" är vår ledstjärna och där vi ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas i form av ett gediget onboarding-program och kontinuerlig utveckling.

Du kan också förvänta dig mycket sociala aktiviteter både på och utanför arbetstid!

Om du känner dig träffad –tveka inte ladda upp en spotanansökan och CV.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Share links


Log in and send an open application

Return to job vacancies