Ben jij de ultieme reiziger, en een krak in marketing? Wie weet kun jij in de toekomst ons team wel komen versterken in Gent.

Ben jij een reisliefhebber en word je enthousiast van in een bruisend, jong en internationaal bedrijf te werken? Sta jij midden in het digitale leven en ben je altijd op de hoogte van de laatste digitale marketing trends?

Momenteel hebben we dan misschien geen vacature voor een marketeer, maar mocht je ons toch graag laten weten dat jij een baan als marketeer bij KILROY wel zou zien zitten, laat dan hier je gegevens voor ons achter. We nemen contact met je op als we op zoek zijn naar een profiel in de marketing.

We zullen eerst onszelf even introduceren..
Bij KILROY geloven we in de kracht van reizen. Een KILROY-reis is niet zomaar een vakantie. Het is een ervaring, een avontuur, een onvergetelijke periode uit je leven. Wij geloven dat reizen een positieve en levenslange impact heeft op jou als reiziger én de wereld. Daarom zijn we trots dat we elke dag jonge reizigers mogen inspireren en geven we persoonlijk advies op basis van onze eigen ervaringen.

KILROY is specialist in op maat gemaakte en unieke (wereld)reizen. We vinden het belangrijk om te werken vanuit onze vier kernwaarden: menselijk, betrouwbaar, nieuwsgierig en met lef.

Meer over KILROY België
KILROY is actief in 8 landen en bestaat al sinds 2015 in België. Onze 8 jonge, reislustige collega’s hebben gezamenlijk de hele wereld gezien: van Antarctica tot Kirgizië. Onze reiswinkel bevindt zich in het studentenhart van Gent. Wil je meer lezen over onze geschiedenis die teruggaat tot 1946 (!) en de rest van de KILROY-groep, check dat dan hier.

Wie ben jij?
Je zit midden in het digitale leven. Facebook, Instagram en YouTube zijn niet te missen van je smartphone, je volgt veel merken en influencers online en zit vol nieuwe en creatieve ideeën. Je weet alles van sociale media, kunt pakkende koppen schrijven, haat schrijffouten en hebt veel taalvaardigheid. Daarnaast wil je leren, vind je het leuk om met nieuwe gekke plannen te komen, ben je sociaal, enthousiast en resultaatgericht.

Wat bieden wij?
Momenteel is er geen vacature vrij, maar over het algemeen mag je sowieso de volgende elementen verwachten als je een baan bij ons krijgt:

  • Een uitdagende baan in een jong, internationaal en snelgroeiend bedrijf
  • Informele sfeer in een hecht team van 6 jonge mensen
  • Personeelskorting op meer dan 1000 reizen
  • Een marktconform salaris
  • Een laptop
  • Grote doorgroei mogelijkheden binnen KILROY (naar een fulltime positie als Marketing Specialist)

 

Share links


Log in and send an open application

Return to job vacancies