Om du drömmer om att jobba på ett ungt och internationellt företag och är en stjärna på försäljning och kundservice, då borde du söka jobb hos oss på KILROY! Även om vi inte rekryterar aktivt just nu, letar vi alltid efter engagerade och begåvade medarbetare som delar vår passion för att resa och studera utomlands. 

Vid rekryteringar går vi alltid igenom alla spontana ansökningar som har kommit in till oss, så om du tycker att det finns en matchning mellan dig och rollen, vilket beskrivs kortfattat nedan, får du gärna ladda upp ditt CV och göra en spontanansökan! 
 

Om rollen som studierådgivare på KILROY 

Som studierådgivare är din primära uppgift att ge riktigt grym service till våra kunder och förverkliga deras drömmar – The KILROY Way! 

Att brinna för utlandsstudier är givetvis en förutsättning, men du behöver också trivas med att jobba med försäljning och mot en gemensam budget samt individuella försäljningsmål. 

Detta letar vi efter 

Vi har höga förväntningar på dig – vilket du även ska ha på oss! Vi brukar beskriva det som ”höga förväntningar – mycket support”. Förutom din passion för utlandsstudier, är profilerna vi vanligtvis söker efter serviceinriktade, utåtriktade, ambitiösa och målinriktade personligheter som är trygga med att arbeta i en säljroll, med riktigt coola produkter! 

Att du har erfarenhet från egna studier utomlands och att du är villig att dela med dig av dessa upplevelser vid olika event värderas också högt. Sist men inte minst bör du vara nyfiken och sugen på att lära dig nya saker och utvecklas i din roll! En studierådgivares främsta ansvar är att hjälpa studenter att komma iväg och förverkliga sin dröm om att studera utomlands. Vi söker därför efter någon som på ett passionerat och förtroendeingivande sätt kan råd och vägleda våra kunder. 

Vad vi kan erbjuda dig  

Passionerade och drivna kollegor i en dynamisk, ung och internationell arbetsmiljö. 

Ett meningsfullt jobb – där "Power of travel" är vår ledstjärna och där vi ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas i form av ett gediget onboarding-program och kontinuerlig utveckling. 

 

Du kan också förvänta dig mycket sociala aktiviteter både på och utanför arbetstid! 

Om du känner dig träffad –tveka inte ladda upp en spotanansökan och CV. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

 

Share links


Log in and send an open application

Return to job vacancies