Uskotko matkustamisen voimaan?

 

 Jos haaveilet työskentelystä nuorekkaassa ja kansainvälisessä yrityksessä, ja sinulla on intohimoa myyntityötä ja asiakaspalvelua kohtaan, saatat olla etsimämme henkilö! Vaikka emme juuri nyt ole aktiivisesti rekrytoimassa, olemme aina kiinnostuneita omistautuneista ja lahjakkaista työkavereista, joilla on intohimo matkustamiseen.

 

Tulevien rekrytointien aikana käymme myös läpi avoimia hakemuksia, joten jos uskot, että sovellut alla kuvattuun rooliin, lataa ihmeessä hakemuksesi ja ansioluettelosi.

 

Mikä KILROY?  

KILROY on matkatoimisto, joka on erikoistunut räätälöimään matkoja maailmanlaajuisesti nuorille heidän eri elämänvaiheissaan; olipa kyse sitten välivuoden vietosta, maailmanympärimatkoista, vapaaehtoistöiden tekemisestä, surffikursseista tai minkälaisista ryhmämatkoista tahansa - leirikouluista, urheilumatkoista tai opinto- ja virkistysmatkoista.

 

Järjestämämme matkat perustuvat merkityksellisiin kokemuksiin ja kestäviin vaihtoehtoihin, joiden keskeisiä elementtejä ovat paikallismatkailu, kauas ja hitaasti matkustaminen, itsensä kehittäminen ja hauskanpito. Uskomme, että matkustamisella voi olla sekä sinuun että ympäröivään maailmaan positiivinen ja syvällinen vaikutus, ja olemmekin erittäin ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme ainutkertaisia reissukokemuksia eri puolilla maailmaa. Annamme asiakkaillemme henkilökohtaisia neuvoja, jotka perustuvat omiin kokemuksiimme ja räätälöityihin matkareitteihin.

 

Toimistomme ovat kaiken toimintamme ydin. Tarjoamme nuorekkaan ja elinvoimaisen työpaikan, jossa meillä kaikilla on yhteinen intohimo matkustamiseen inspiroivassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Tule mukaan luomaan todellisia maailmankansalaisia ja rauhaa galaksiin (kyllä vaan!), sillä me uskomme matkustamisen voimaan!

 

Tehtävästä

Ensisijainen Travel Advisorin tehtävä on tarjota asiakkaillemme erinomaista asiakaspalvelua ja toteuttaa heidän matkaunelmiaan – The KILROY Way! Tulet osaksi tiimiä, jossa jokainen työskentelee yksilöllisen myyntibudjetin ja tavoitteiden mukaisesti, keskittyen samalla saumattomaan tiimityöhön ja asiakaslähtöisyyteen.

 

Mitä odotamme sinulta

Meillä on korkeat odotukset sinua kohtaan - kuten sinullakin pitäisi olla meitä kohtaan! Sinulla on tietenkin suuri intohimo matkustamiseen, aivan kuten meillä kaikilla muillakin on.

 

Etsimämme työkaverit ovat palveluhenkisiä, ulospäin suuntautuneita, kunnianhimoisia, tavoitteellisia ja sitoutuneita myyntityöhön.

 

On myös tärkeää, että sinulla on reissukokemusta mieluiten eri puolilta maailmaa ja olet valmis kertomaan omista kokemuksistasi erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

 

Lisäksi toivomme, että olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi.

 

Tarjoamme sinulle

Työssään intohimoisia ja määrätietoisia työkavereita eloisassa, nuorekkaassa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Työn, jolla on merkitystä – teemme asiakkaidemme unelmista totta.

Perehdytyksen sekä yksilöllisen koulutuksen ja kehityssuunnitelman.

Säännöllisisä henkilöstön virkistäytymistapahtumia.

 

Mikäli tämä kuvaus puhuttelee sinua, lataa avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi. Odotamme yhteydenottoasi!

Share links


Log in and send an open application

Return to job vacancies