KILROY Belgium

Voor ons filiaal in Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste Travel Specialist (fulltime). Heb je veel van de wereld gezien en lijkt het jou geweldig om je eigen reiservaring te delen en samen de perfecte reis te plannen? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!

Het profiel:

- Uitgebreide reiservaring buiten Europa (het liefst meer dan 3 continenten)

- Bij voorkeur een IATA licentie/toeristische opleiding, CRS ervaring is een pre

- Aantoonbare verkoopervaring

- Fulltime beschikbaar

- Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, extravert type

- Flexibel, stressbestendig, zelfstandige instelling, oplossingsgericht

- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

- Bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Gent

Wij bieden:

- Een uitdagende en veelzijdige baan

- Een dynamische en informele werkomgeving, met enthousiaste en reislustige collega's

- Een salaris conform de markt

- Reiskostenvergoeding

- Een gedegen interne opleiding

Beschrijving

Het betreft een allround verkoop functie bij KILROY. Je houdt je bezig met het adviseren van reizigers en het verkopen van reizen en reisproducten. Dit gebeurt telefonisch, via de e-mail en aan de balie.

Gezien ons brede aanbod is dit de ene keer een retourtje Bangkok, de andere keer een wereldreis. Naast tickets bieden wij de klant o.a. hotels, hostels, rondreizen, autohuur en reisverzekeringen. Voor elke klant wordt een reis op maat gemaakt. Wij bieden een 2-weekse interne training, waarna je van start gaat in het team. Je gaat dus snel aan de slag in de praktijk, wat best pittig kan zijn. Maar we hebben een vrije, informele open werksfeer en er is altijd wel iemand die antwoord weet op je vraag. Ook zullen er gedurende het jaar verschillende product-, verkoop- en bestemmingstrainingen gehouden worden, om continue je kennis en vaardigheden te vergroten. Onze doelgroep kan het best omschreven worden als "the young independent traveler" of "the young at heart independent traveler" Naast de jongeren en studenten (onze voornaamste doelgroep) richten we ons ook op de 30ers die een gap-year willen nemen of eindelijk eens tijd hebben om na hun studie op reis te gaan.

Ons team bestaat uit jonge reislustige mensen, wij zijn dus eigenlijk zelf de doelgroep. Samen hebben we de hele wereld wel gezien, inclusief de Noord- en Zuidpool! Onze organisatie is erg plat, waardoor er geen overheersend voelbare rangen en standen zijn.

En, is er een match tussen jou, de functie en KILROY? Als het bovenstaande JOU op het lijf is geschreven, twijfel dan niet en stuur ons een sollicitatie! 

Dienstverband Vakituinen
Omvang functie Fulltime
Aantal vacatures 1
Uren 39
Plaats Gent
Land Belgium
Referentienummer 2019/38
Gepubliceerd 25-11-2019
Uiterste datum 16-12-2019

Takaisin avoimiin työpaikkoihin