Vill du jobba på ett ungt, dynamiskt och ett internationellt företag och är du passionerat intresserad av försäljning och kundservice? Då borde du söka jobbet som reserådgivare hos KILROY.

KILROY Sweden expanderar och vi söker starka kandidater till vårt team i Stockholm/Göteborg/Lund.

Om tjänsten

Som Reseexpert är din viktigaste roll att leverera enastående kundservice och samtidigt överträffa säljmål med företagets produktutbud. Vi söker passionerade människor som kan skräddarsy spännande resor och äventyr till våra kunder på och inge stort förtroende. Detta är en tjänst som har höga förväntningar och får ett stort stöd.

Om dig

Du är en person som är väl berest, med positiv energi, som har viljan att vinna samt en passion för kundservice.

DNA vi letar efter:

Är målinriktad och motiveras av resultat Är en lagspelare med god kommunikationsförmåga Har en utmärkt förmåga att lyssna och är en snabb tänkare Är alltid öppen för att lära nytt och utvecklas Är driven, kan hålla motivationen uppe och få arbetet gjort i tid, korrekt och konsekvent Är IT-kunnig och bekväm med olika system som dina dagliga verktyg.

Din erfarenhet:

Måste ha rest i olika delar av världen under en längre period. Helst ha dokumenterad erfarenhet av försäljning eller kundservice. Erfarenhet av bokningssystem är ett plus. Flytande engelska – i både skrift och läsning.

Vi erbjuder

Drivna kolleger i en dynamisk, ung och internationell arbetsmiljö. Ett meningsfullt jobb – Dreams, we make them happen. Modernt kontor i hjärtat av Stockholm/Göteborg/Lund. Introduktionsprogram och kontinuerlig utbildning och utveckling. Konkurrenskraftig lön med bonus, pension, resor och andra förmåner.

Om rekryteringsprocessen

Så, finns det en match mellan dig, tjänsten och KILROY? Om ovanstående får ditt hjärta att slå ett extra slag så gör slag i saken och utforska dina karriärmöjligheter hos oss och skicka in din ansökan.


Kirjaudu sisään ja lähetä hakemuksesi

Takaisin avoimiin työpaikkoihin