Geloof jij in de kracht van reizen?

Droom jij ervan om in een bruisend, jong en internationaal bedrijf te werken en heb je een passie voor sales en klantenservice, dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken! Hoewel we momenteel niet zeer actief aan het werven zijn, zijn we altijd geïnteresseerd in toegewijde en getalenteerde collega's die ook een passie hebben voor reizen.

 

Tijdens een werving nemen we altijd ongevraagde of open sollicitaties door, dus als je denkt dat er een match is tussen jou en de functie die hieronder wordt beschreven, solliciteer dan gerust en upload jouw CV.

 

Over KILROY

KILROY is een reisbureau dat gespecialiseerd is in wereldwijde unieke reisconcepten en op maat gemaakte reizen die zijn afgestemd op jongeren en hun levensfasen, of het nu jonge leerlingen en studiereizen zijn, studenten en onderwijs of een tussenjaar en backpacken. Onze reizen zijn gebaseerd op zinvolle en onvergetelijke ervaringen en duurzame opties met als belangrijkste uitgangspunten: lokaal gaan, ver reizen op een langzame en bewuste manier, voldoende tijd voor zelfreflectie en ongekend plezier op reis ervaren. Wij geloven dat reizen een diepgaande positieve impact op jou en onze wereld kan hebben, dus we zijn trots op onze reisspecialisten die betrouwbaar en persoonlijk advies kunnen geven op basis van hun eigen ervaringen en samengestelde reisroutes.

Onze centraal gelegen kantoren vormen het hart van onze activiteiten. We bieden een jonge en levendige werkplek, waar we een passie voor reizen delen in een inspirerende, internationale omgeving. Het is ons doel om van jonge reizigers echte wereldburgers te maken die door gedeelde openheid, kennis en begrip van en voor andere culturen in vrede met iedereen op deze wereld kunnen samenleven. Ja, wij geloven écht dat reizen dit kan bewerkstelligen en bevorderen. Als jij ook net zoals wij op deze manier in de kracht van reizen gelooft, dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 

Over de baan als Reisadviseur

Een Travel Advisor bij KILROY is toegewijd om de reisdromen van onze klanten waar te maken en hen altijd de beste en uitstekende klantenservice te leveren. Dat allemaal op de KILROY-manier!

We vinden het heel belangrijk dat onze reisadviseurs een passie hebben voor reizen, maar je moet je ook op je gemak voelen met verkoop aangezien we werken met een individuele verkoopbudget en sales targets.

 

Wat voor kandidaten zoeken wij?

We hebben hoge verwachtingen van jou, net zoals jij dat ook van ons mag hebben! We zien dit als “high expectations – high support”.

Naast een eigen passie voor reizen, zijn de profielen waar we doorgaans naar op zoek zijn kandidaten die servicegericht, extravert, ambitieus, doelgericht en zelfverzekerd zijn in een salesjob. Uiteraard een waarin de coolste producten mag verkopen!

De voorkeur gaat uit naar kandidaten met veel reiservaring en dan bij voorkeur uit verschillende continenten. Ook ben je bereid om deze ervaringen te delen op diverse online en fysieke evenementen waar je een presentatie kunt geven of het event kunt hosten (met onze marketingafdeling ter ondersteuning).

Het scoort tot slot ook hoog als je leergierig bent, dingen snel oppakt en openstaat voor zelfontwikkeling!

 

Wat bieden wij?

  • Gepassioneerde en gedreven collega’s in een bruisende, jonge en internationale werkomgeving
  • Een geweldige en zinvolle baan die je voldoening geeft – waar de “Power of travel” centraal staat en waar wij allebei verwachtingen van elkaar mogen hebben. Zo zorgen wij voor een intensieve on-boardingprogramma zodat je helemaal klaargestoomd wordt voor de job en bieden we continue mogelijkheden voor zelfontwikkeling.
  • Met zoveel jonge collega’s kun je uiteraard ook veel gezellige en sociale activiteiten verwachten, zowel binnen als buiten kantooruren.

 

Spreekt bovenstaande jou aan en ben je enthousiast geworden om dagelijks bezig te zijn met mooie reisproducten?  Solliciteer dan snel en upload jouw CV.

 

We horen graag van je!


Log på og send uopfordret ansøgning

Tilbage til Ledige stillinger