Ben jij een reisliefhebber en word je enthousiast van het werken in een bruisend, jong en internationaal bedrijf? Heb je een passie voor het verkopen van avontuurlijke reisproducten en klinkt het als een droom om elke dag jonge reizigers te helpen hun ultieme droomreis waar te maken? Lees dan snel verder, want dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Hoe ziet het werk als reisspecialist bij KILROY eruit?
Als reisspecialist ben je dagelijks het eerste aanspreekpunt voor al onze avontuurlijke reizigers die hulp nodig hebben bij het plannen van hun droomreis. Door jouw reiservaring en kennis ben je in staat onze reizigers een unieke reis aan te bieden volgens de KILROY WAY. Of het nu gaat over een Working Holiday naar Australië, backpacken in Zuidoost-Azië, een roadtrip door Amerika of surfen op Bali. Elke reis is anders en vraagt om een persoonlijke benadering. In tijden waarin je bijna alles digitaal kunt vinden, geef jij jouw klanten die extra human touch. De gesprekken voer je face-to-face in onze reisshop in Utrecht of via mail, telefoon, video of chat.

Je maakt deel uit van een hecht, ervaren team waarmee je samen en individueel werkt aan jullie verkoopdoelen.  Daarnaast enthousiasmeer je (toekomstige) reizigers in jouw rol als reisspecialist tijdens (online) events. En uiteraard is er altijd wel tijd voor gezelligheid en borrels met het team. We delen ten slotte allemaal dezelfde passie en daarom is het gewoonweg heel erg leuk met elkaar!

Wie ben jij? 
Onze ideale kandidaat is een enthousiaste reisfanaat met een passie voor verre, avontuurlijke (backpack)reizen. 

 • Je hebt een aantoonbare passie voor reizen buiten Europa (bij voorkeur meerdere continenten). Het is een pré als je eerder met KILROY hebt gereisd.
 • Je bent commercieel ingesteld en wordt enthousiast van persoonlijke verkoopdoelen
 • Je bent goed in het enthousiasmeren van (potentiële) klanten, zowel tijdens je dagelijkse werkzaamheden als op onze reisevents
 • Je kan goed multitasken en je houdt het hoofd koel op momenten dat het druk is
 • Je bent fulltime beschikbaar, waarbij je ook afwisselend op zaterdag werkt
 • Ervaring met reserveringssystemen is een pré
 • Je bent vloeiend in het Nederlands en Engels - zowel spreken, lezen als schrijven

Wat bieden wij jou?

 • Een jong team van circa 20 enthousiaste collega's in een bruisende en internationale werkomgeving
 • Een werkplek in onze gezellige reiswinkel in Utrecht met de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
 • Salaris conform de CAO Reisbranche
 • Bonusregeling op basis van persoonlijke verkoopdoelen
 • Hoge kortingen op reizen via KILROY
 • Een uitgebreid onboarding-programma en regelmatig training over onze reisproducten
 • Studiereizen met je internationale collega’s naar onze favoriete bestemmingen
 • Actieve personeelsvereniging met veel aandacht voor sociale evenementen en activiteiten

Over KILROY
KILROY is specialist in op maat gemaakte en unieke (wereld)reizen. Wij geloven in de kracht van reizen. Een KILROY-reis is niet zomaar een vakantie. Het is een ervaring, een reisavontuur, een onvergetelijke periode uit je leven. Wij geloven dat reizen een positieve en levenslange impact heeft op jou als reiziger én de wereld. Daarom zijn we trots dat we elke dag jonge reizigers mogen inspireren en geven we persoonlijk advies op basis van onze eigen ervaringen.

KILROY is actief in 8 landen en bestaat in Nederland al sinds 1996. Onze jonge, reislustige collega’s hebben gezamenlijk de hele wereld gezien: van Antarctica tot Fiji. Onze reiswinkel bevindt zich in hartje Utrecht. Wil je meer lezen over onze geschiedenis die teruggaat tot 1946 (!) en de rest van de KILROY-groep, check dat dan hier.  

****Op dit moment zijn we niet actief op zoek naar nieuwe reisspecialisten, houdt onze website in de gaten voor updates.****

Share links


Log in and send an open application

Return to job vacancies